10 KASIM ANMA TÖRENİ PROGRAMI YAPILACAK

09 Kasım 2017 Perşembe 16:18

Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. Yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta da 10 Kasım’da Atatürk'ü anma töreni düzenlenecek.

10 Kasım Anma Töreni Programı Yapılacak

Atatürk Parkı’nda yapılacak olan anma programı kapsamında 09.00’da Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak. 09.05’te Akçaabat Belediyesi sireni eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ardından İstiklal Marşı okunacak. Anma töreni, Akçaabat Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğünce hazırlanan program saat 10.00’da Erol Günaydın Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam edecek. Hazırlanan program kapsamında saygı duruşu ve İstiklal Marşı, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve şiirlerin okutulması, Atatürk’ün sevdiği türkülerin seslendirilmesi, Oratoryo, sinevizyon ve ödül töreni yer alacak.