2018 YILINA AİT EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK, İLAN VE REKLAM VERGİSİ 2. TAKSİTİ

06 Kasım 2018 Salı 14:05

2018 Yılına Ait Emlak, Çevre Temizlik, ilan ve Reklam Vergisi 2. Taksit ödemeleri 30 Kasım Cuma günü Mesai bitiminde sona erecektir.

2018 YILINA AİT EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK, İLAN VE REKLAM VERGİSİ 2. TAKSİTİ

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

2018 yılına ait Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2.Taksit ödemeleri başlamış olup, 30 Kasım Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir.

2018 yılı ile varsa geçmiş yıllara ait Emlak, Çevre, Temizlik ve İlan ve Reklam Vergisi borcu bulunan vatandaşlarımızın cezai duruma düşmemeleri için ödemelerini Belediyemiz Gelir Müdürlüğüne bağlı Tahsilat Şefliği ile Nefsipulathane Mahallesi Hamam Çimeni Çarşısı 1. Katında   bulunan belediyemize ait ek hizmet binamızdaki tahsilat veznesinden ve Söğütlü mahallesindeki Belediyemize ait ek hizmety binamızın veznesinden ödebilirler.

Ayrıca mükelleflerimiz belediyemize olan her türlü borçlarını Akçaabat Belediyesine ait Wep sitemizdeki e-belediye bölümünden kredi kartı ile ödeyebileceği gibi Halkbank ATM’lerinden de  7/24 ödeyebilecektir.

Önemle duyurulur.