3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

03 Aralık 2018 Pazartesi 13:36

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması sebebiyle Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu ziyaret edildi.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

Ziyarete; Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve eşi Hatice Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i temsilen Akçaabat Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Serkan Özdemir , Ak Parti İlçe Başkan Vekili Hüseyin Altuntepe , Akçaabat Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Cemil Kalkişim, Özel Kalem Müdürü Mustafa Mersinli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Ak Parti İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, ve okul idaresi katıldı.

Ğrogramda konuşan Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel "3 Aralık Dünya Engelliler Günü ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Ülkemizde belirli oranda insanlar farklı engelleriyle hayatlarına devam ediyor. Engellilik bazen doğuştan bazen sonradan karşımıza çıkan bir vakadır. Bizlere düşen en önemli görev engelli vatandaşlarımızın eşit haklardan yararlanmasına olanak sağlayarak hayatlarını kolaylaştırmaktır. Unutulmamalıdır ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesi gerekmektedir.” dedi.

Konuşmaların ardından Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmenlerine ve özel öğrencilerine günün anısına Akçaabat Belediyesince hazırlanan hediye paketleri takdim edildi.