82. YILDÖNÜMÜNDE M.AKİF ERSOY AKÇAABAT’TA ANILDI

27 Aralık 2018 Perşembe 15:37

82. YILDÖNÜMÜNDE M.AKİF ERSOY AKÇAABAT’TA ANILDI

Akçaabat Belediyesi tarafından Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ölümünün 82. yıldönümü nedeniyle Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde konferans düzenlendi.

Konferansa, Araştırmacı- Yazar Dr. Enver uzun konuşmacı olarak katıldığı “Mehmet Akif Ersoy’u Anlamak” konulu konferans düzenlendi.

Düzenlenen konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Altuntepe, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, belediye daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programda Dr. Enver Uzun, Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kısa kesitler anlattı.

Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü Dr. Enver Uzun’a teşekkür ederek kendilerine plaket takdim etti.