“AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI BİLİNCİNİN OLUŞTURULMASI” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

01 Aralık 2017 Cuma 13:51

Akçaabat Belediyesi’nin Erol Günaydın Sanat Merkezinde düzenlediği konferansa Diş hekimi Dr. İlknur Zengin konuşmacı olarak katıldı.

“AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI BİLİNCİNİN OLUŞTURULMASI” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Diş hekimi Dr. İlknur Zengin, ağız ve diş sağlığının önemini, çürüklerin oluşum sebebi ve tedavi yöntemlerini, periyodik olarak diş muayenelerinin yaptırılması gerektiğini, diş fırçalama tekniklerini konferansa katılan ilkokul öğrencilerine detaylı olarak anlatırken uygulamalı olarak da gösterdi.

Konferans sonunda ağız ve diş sağlığıyla ilgili bilgi paylaşımından bulunan Diş Hekimi Dr. İlknur Zengin’e, plaket takdim edildi. Günün anısına konferansa katılan tüm öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye edildi.