MECLİS GÜNDEMİ

02 Ağustos 2018 Perşembe 15:22

AĞUSTOS AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi aşağıda yer alan gündem maddeleri için 06/08/2018 Pazartesi günü saat 14.00’de Belediyemiz Meclis salonunda Olağanüstü Meclis Toplantısını yapmak için toplanacaktır.

İlan olunur.

Abdullah ERTEM

Belediye Başkanı V.

GÜNDEM :

1. İlçemiz Işıklar Mahallesi Kayabaşı Yaylası ve Belediyemiz Timurcioğlu Konağı İktisadi İşletmesi İle ilgili ücret tarifelerinin görüşülmesi.
  2. Türkiye Belediyeler Birliği ile ortak hizmet projeleri gerçekleştirilmesi ve bu konuda Belediye Başkanına yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.