AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI ŞEFİK TÜRKMEN’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

16 Mayıs 2018 Çarşamba 21:10

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat'ta ikinci Devlet Üniversitesi'nin kurulması kararı nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’den Teşekkür Mesajı

Trabzon Üniversitesi adıyla Akçaabat’ta kurulması kararlaştırılan Trabzonumuzun 2. Devlet Üniversitesi’nin kuruluş kanunu Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizde görüşülerek kabul edilmiştir.

İlimiz ve İlçemiz için çok önemli olan bu büyük projenin kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Bakanlarımıza, milletvekillerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor; şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz.

ŞEFİK TÜRKMEN

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI