AKÇAABAT BELEDİYESİ KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ VE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

01 Aralık 2017 Cuma 11:59

Akçaabat Belediyesi, ilçe genelindeki tüm müdürlerin bir arada olduğu birlik, beraberlik, dayanışma işbirliği ve istişare toplantısı düzenledi.

Akçaabat Belediyesi Kurumlar Arası İşbirliği ve İstişare Toplantısı Düzenledi

Akçaabat Belediyesi, ilçe genelindeki tüm müdürlerin bir arada olduğu birlik, beraberlik, dayanışma işbirliği ve istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Güney,  Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Bahçeci ve İlçe Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir'in yanı sıra ilçe genelindeki kurum müdürleri, daire amirleri katıldı.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, “Kurumlar arasında gelişen birliktelik anlayışı hizmet konusundaki iş görme hızını oldukça arttıracaktır. Akçaabat genelindeki tüm kurum müdürlerini ve daire amirlerini bir araya getiren ve kaynaşma toplantısı düzenleyen Akçaabat Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum. İmkanlarımız ölüsünde işbirliği yapmaya açığız.” dedi.

İstişare toplantısında konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “ İlçemizdeki kurum müdürlerimizle birlikteliğimizi arttırmak için düzenlemiş olduğumuz bu istişare toplantısına hoş geldiniz. Burada hepimiz Akçaabat’a hizmet için çalışıyoruz. Hepimizin farklı görevleri var. Kaliteli hizmet sunabilmemiz için birlikte ve hızlı hareket etmeliyiz. Ortak akıl ve dayanışmayla hareket edilince üstesinden gelinemeyecek iş yoktur.  Kültür, sanat ve turizm şehri olan Akçaabatımızı, sanattan anlayan, şehrine ve doğasına sahip çıkan bir şehir olma yolunda daha üst seviyelere çıkarmak için el ele vermeliyiz. Biz, Akçaabat Belediyesi olarak bu konuda her zaman destek vermeye hazırız. “ dedi.

Konuşmaların ardından istişare toplantısına katılan müdürler ve daire amirleri, Akçaabat’ın genel sorunlarından bahsettiler ve çözüm önerilerinde bulundurlar.