AKÇAABAT ZABITASI DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

14 Nisan 2017 Cuma 16:57

Akçaabat Zabıtası Dilencilere Göz Açtırmıyor

Akçaabat'ta kenti köşe bucak istila eden dilenciler Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri kıskacına alındı. Ekipler, şehrin farklı noktalarında dilenen ve vatandaşların vicdanını sömürerek yardım toplayan şahıslara göz açtırmıyor.

Akçaabat Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçe genelinde rutin kontrolleri sırasında Ohal'den sonra yasaklanan yayınları satan üç Afganlıyı yakaladı. Zabıta Müdürlüğü'ne getirilen Afganlılar daha sonra Akçaabat Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.Alınan bilgiye göre şahıslardan bir tanesi sınır dışı edilirken diğer ikisinin oturma izni iptal oldu. Yasaklı yayınlarla ilgili başlatılan yasal işlemler ise halen devam ediyor.

Zabıta yetkilileri, vatandaşların bu konudaki şikâyetlerini 153’ü veya 227 13 00'ı arayarak bildirmelerini istedi.

1.gif