AKÇAABAT’TA BAYRAM TEMİZLİĞİ VAR

15 Haziran 2018 Cuma 16:58

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde rutin olarak yaptıkları temizlik çalışmalarını Ramazan Bayramı sebebiyle daha sıklaştırarak bayramda da yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

AKÇAABAT’TA BAYRAM TEMİZLİĞİ VAR

İlçede topyekün özverili ve gayretli şekilde temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, hem şehir merkezinde hem de kırsaldaki çöpleri toplayarak; caddeleri, sokakları ve alt geçitleri yıkayarak Akçaabat’ı bayrama hazırladılar.

Daha temiz bir Akçaabat için çalıştıklarını belirten Temizlik İşleri ekipleri; mahallelerde köşe bucak temizlik yaptıklarını söylediler. Ayrıca vatandaşların duyarlı davranmasının önemine değinen ekipler, belirlenen kurallara, saatli çöp uygulamalarına, çöplerin ve atıkların belirlenen noktalara bırakılmasına dikkat dikkat çektiler.

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, bir şehrin temizliğinin önce kendi sokağını temizlemekle başladığını kaydederek “Yaşadığımız şehir hepimizindir; amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ilçe sunmaktır.” dedi.