AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

22 Ağustos 2018 Çarşamba 17:57

Kurban Bayramı nedeniyle Akçaabat’ta geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Kurban Bayramı nedeniyle Akçaabat’ta geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Akçaabat Belediyesi giriş katında düzenlenen bayramlaşma törenine; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, İlçe Müftüsü Ramazan Tekin, Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Osman Nuri Ekim, STK Temsilcileri, AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, Cevat Birinci, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Akçaabat Belediyesince düzenlenen bayramlaşma törenine İstanbul CHP Milletvekili Turan Aydoğan ve Trabzon CHP Milletvekili Ahmet Kaya da misafir olarak katıldı.

Bayramlaşma töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen, bayramların kaynaşma günleridir, birlik ve beraberlik günleridir, kardeşlik günleridir, eşimizi dostumuzu hatırlama ve eş dost tarafından hatırlanma günleri olduğunu dile getirerek herkesin bayramını kutladı.

Vatandaşların protokol üyeleriyle tek tek tokalaşmasıyla bayramlaşma töreni sona erdi. Bayramlaşma töreninin ardından Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat’taki şehit ailelerini ziyaret etti.

3-006.gif

4-005.gif