ANKARA TRABZON GÜNLERİ BAŞLADI

03 Mayıs 2018 Perşembe 15:23

Geleneksel olarak her yıl Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri etkinliği bugün itibariyle başladı.

ANKARA TRABZON GÜNLERİ BAŞLADI

Akçaabat Belediyesi’nin ilçemizi en iyi şekilde tanıtacağı Ankara Trabzon Günleri’nde etkinliğin açılışını, Akçaabat Belediyesi Erkek Halk Oyunları Ekibi horonla yaptı. Gerçekleştirilecek etkinliğin en büyük stantlarından birini kuran Akçaabat Belediyesi, alana yerleştirdiği Ortamahalle evi ile de şimdiden yoğun ilgi topladı.

Akçaabat Belediyesi standını ziyaret edenlere Belediye Yayınları arasında çıkan kitaplardan ve görsel malzemelerden oluşan bir hediye paketinin yanında yöresel lezzetler de sunuluyor.

Ankara Trabzon Günleri 6 Mayıs’a kadar devam edecek.