ANKARA’DA AKÇAABAT FARKINI GÖSTERDİ

04 Mayıs 2018 Cuma 16:27

Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılışı binlerce kişinin katılımıyla dün gerçekleşti. Etkinliğe bakanlar, belediye başkanları, siyasetçiler, bürokratlar, iş adamları ve binlerce vatandaş katıldı.

ANKARA’DA AKÇAABAT FARKINI GÖSTERDİ

Gurbetteki Trabzonlular ve Trabzon sevdalılarının akın ettiği etkinlikte, Akçaabat Belediyesi kurduğu stantla göz doldururken Akçaabat Belediyesi Halk Oyunları ekibi de sergiledikleri horonla izleyenlere görsel şölen sundu.

Akçaabat’ın her köşesini ve tüm özelliklerini Ankara’ya taşıyan memleket hasreti çekenlerle ve Akçaabat’ı merak edip tanımak isteyenlerle buluşturan Akçaabat Belediyesi oldukça başarılı bir işe imza attı. Akçaabat Belediyesi’nin stantta kurduğu büyük boyutlardaki Ortamahalle evinin önünde soluk alıp dinlenmek isteyen, yöresel el sanatlarını görmek isteyen ve yöresel lezzetlerimizi tatlarımızı tatmak isteyen herkesin uğrak noktası olan standa vatandaşların yanı sıra bürokratlar da yoğun ilgi gösterdi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, standa gelen tüm vatandaşlarla tek tek ilgilenirken Trabzon Tanıtım Günlerinin önemine vurgu yaptı.