MECLİS GÜNDEMİ

27 Kasım 2018 Salı 16:50

ARALIK AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2018 Yılı Aralık Ay’ı toplantısını yapmak üzere 03/12/2018 Pazartesi günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. Belediyemiz Meclisinin 2019 yılında yapacağı toplantıların başlama gün ve saatinin belirlenmesi.
  2. Belediyemiz Meclisinin 2019 yılında yapacağı Meclis Tatil ayının belirlenmesi.
  3. Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Söğütlü Mahallesi 102 ada 34 nolu parselin satılması yada kiralanması için yapılan talebin görüşülmesi.
  4. Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Akdamar Mahallesi 113 ada 19 nolu parselin satılması için yapılan talebin görüşülmesi.
  5. Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Aydınköy Mahallesi 106 ada 3 nolu parsel ile 108 ada 1 nolu parsellerin satılması için yapılan talebin görüşülmesi.
  6. İlçemiz Demirtaş Mahallesinde Cami Sokak Küme Evleri olarak ifade edilen sokak isminin değiştirilmesi talebinin görüşülmesi.
  7. Davut ÇAKMAK’ın İlçemiz Nefsipulathane Mahallesi Hamam Çimeni Çarşısındaki fırın faaliyetli işyeri için İşyeri Açma ve Çalışma ruhsatı alma talebinin görüşülmesi.
  8. Mülga Işıklar Belediye Meclisinin 06/08/2010 tarih ve 08 sayılı kararının yeniden değerlendirilmesi hususunun görüşülmesi.
  9. İlçemiz Söğütlü Mahallesi’nde 178 ada 24 parsel nolu taşınmaz ile 179 ada 25 nolu taşınmaz üzerinde faaliyet gösteren özel eğitim alanları arasında Tüp Geçit Düzenlenmesi talebinin görüşülmesi.
  10. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.