BAKAN SOYLU AKÇAABAT STANDINDA

23 Eylül 2018 Pazar 11:22

Trabzon Dernekler Federasyonu'nun organizesinde gerçekleştirilen 10. İstanbul Trabzon Tanıtım Günleri'nin üçüncü gününde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, fuar alanını ziyaret etti.

BAKAN SOYLU AKÇAABAT STANDINDA

SOYLU AKÇAABAT STANDINDA

Fuar alanındaki tüm stantları tek tek dolaşan Bakan Soylu, Akçaabat Belediyesince hazırlanan standa gelince  horon, davul ve zurna ile karşılandı.

Horon ekibinin muhteşem gösterisini izleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gösteri sonunda horoncuları tebrik etti. Bakan Soylu'ya Akçaabat Belediyesi'nin standını ziyaretinde Akçaabat hatırası bir tablo hediye edildi.