BAŞKAN TÜRKMEN MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ

28 Kasım 2018 Çarşamba 13:42

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Yıldızlı Üstün Çizgim Kreş ve Anaokulu’nu ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

BAŞKAN TÜRKMEN MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ

Hep birlikte şarkı söyleyerek Başkan Türkmen’i karşılayan küçük çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Anaokuluna sürpriz ziyarette bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, miniklerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Başkan Türkmen ziyaretinde, “Çocuklarımıza ve gençlerimize yapacağımız her hizmet, ülkenin geleceğine yapılan yatırım olacaktır.” anlayışını gönülden benimsediğini ve uygulamaya gayret ettiğini dile getirerek çocuklara çeşitli hediyeler verdi.