BAŞKAN TÜRKMEN’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

07 Mart 2018 Çarşamba 17:16

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Türkmen’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Türkmen mesajında, “Hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadırlar. Bizleri eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, fedakar kadınlarımıza gereken değeri vermek bizler için olmazsa olmaz şartlardandır. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.