BAŞKAN TÜRKMEN’DEN AŞURE GÜNÜ MESAJI

29 Eylül 2017 Cuma 11:08

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Aşure Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN TÜRKMEN’DEN AŞURE GÜNÜ MESAJI

Mesajında birlik, beraberlik ve kardeşliğe vurgu yapan Başkan Türkmen, “ Böyle günler vatandaşlar arasında kardeşliği pekiştirmek ve kuvvetlendirmek için önemli bir fırsattır. Aşure Gününde yardımlaşma ve kardeşlik, bizim geçmişimizde hep ön plana çıkmıştır, böyle olmaya da devam edecektir. Böyle günleri fırsat bilerek yardımlaşmaya önem verip, birliğimizi ve dirliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Tüm vatandaşların hicri yeni yılını ve Geçmişten bugüne birçok önemli olayın meydana geldiği Aşure Gününü tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.