BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

03 Aralık 2018 Pazartesi 16:41

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Başkan Türkmen, yayınladığı mesajında, her bireyin engelli adayı olduğu düşüncesinin unutulmaması gerektiği ve engelli vatandaşların toplum içerisinde önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

Başkan Türkmen mesajına şöyle devam etti; “ Engelli vatandaşlarımızın toplum içerisinde yer alan ve hayata önemli katkılar sağlayan bireyler olduğu unutulmamalıdır. Hiç şüphesiz sosyal devlet olmanın gereklerinden biri toplumun tüm kesimlerine her alanda yeterli hizmet vermektir. Devletimiz de bunu yerine getirebilmek toplumun her kesiminin ferah ve mutluluk içinde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak adına çok önemli çalışmalara imza atmıştır. Bu vesile ile tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.”