BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL ZİYARETİ

23 Kasım 2018 Cuma 13:27

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, öğretmenler günü öncesinde Akçaabat Atatürk İlköğretim Okulu’na özel ziyarette bulundu.

BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL ZİYARETİ

Okul girişinde öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Türkmen’e öğrencilerin ilgisi renkli anların yaşanmasına neden oldu.  Başkan Türkmen karşılamanın ardından okul Aile Birliğinin 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırladıkları programa katıldı.  Programda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Yerel yönetimlerin görevlerinin sadece rutin belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirmek olmadığının bilincindeyiz. Bundan dolayıdır ki eğitim alanında yürütülen projelere imkanlar ölçüsünde destek sağlamaya gayret ediyoruz. Bütün çabamız geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın geleceğe en iyi koşullarda hazırlanmalarını sağlamaktır. Eğitimde kalite ve başarı çıtasının yükselmesi için bütün kurumlarla birlikte uyumlu bir çalışma içindeyiz. Burada en büyük görev öğretmenlerimize düşüyor. Çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekilleniyor. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Okul Aile Birliğinin öğretmenler için hazırladığı pasta okul en kıdemli öğretmeni ve en yeni öğretmeni tarafından kesilerek Akçaabat Belediyesince öğretmenlere özel hazırlanan hediye çantaları Başkan Türkmen tarafından takdim edildi.