BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ZABITA HAFTASI KUTLAMASI

06 Eylül 2017 Çarşamba 11:47

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Zabıta Haftası münasebetiyle Akçaabat Belediyesi'nde çalışan Zabıta Personellerinin haftalarını kutladı.

BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ZABITA HAFTASI KUTLAMASI

Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personelleriyle bir araya gelerek yapılan kutlama toplantısına Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, Özel Kalem Müdürü Mustafa Mersinli, İmar İşleri Müdür Ali Güngör, Fen İşleri Müdür Mustafa Berber, Temizlik İşleri Müdür Erdal Ertem, Zabıta Müdür Vekili İsa Bayram ve Akçaabat Belediyesinde görevli tüm zabıta personeli katıldı.

Başkan Türkmen yapılan her hizmetin güzel ve kutsal olduğunu belirterek "Daha önce de ifade ettiğimiz gibi zabıtalarımız, belediyemiz bünyesinde görev veren en önemli birimlerden biridir. Zabıta Müdürlüğü yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüdür. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımıza hizmet eden zabıtalarımız önemli bir görev yapmaktadır. Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil, vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir. Zabıtalarımız bundan sonra da görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaktır. Akçaabat Belediyesi çatısı altında çalışan tüm birimler işbirliği içerisinde hizmet vermektedir. Toplum sağlığı ve huzuru için hayati öneme sahip olan zabıtalarımızın daha sağlıklı çalışması için lütfen zabıta personelimize yardımcı olalım. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor,  tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.