BAŞKAN TÜRKMEN’E MAKAMINDA ZİYARET

18 Mayıs 2017 Perşembe 15:00

Abdullah Sevim, Mali kurul toplantısına iş yoğunluğu sebebiyle katılamayan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e teşekkür plaketini, makamında takdim etti.

Başkan Türkmen’e Makamında Ziyaret

Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim ve beraberindekiler Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret etti ve dokuz merkez mahalleye minibüs hattı verdiği için Başkan Türkmen’e teşekkür etti.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Türkmen, “ Belediye Başkanı olduğum ilk günden itibaren taşımacılık işini özel sektörün yapmasından yana oldum. Bana göre taşımacılık sektöründe kamu, sadece düzenleyici olmalıdır. Taşımacılık konusunda vatandaşımızın mağduriyetini gidermek için çalışıyoruz. Kırsal mahallelerimizin birçoğunda da artık dolmuş var ve bu vatandaşlar için büyük bir avantaj.” Dedi.

Plaket takdiminin ardında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,  Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim ve beraberindekilerle taşımacılık konusunda sohbet gerçekleştirildi.