BAŞKANDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

29 Ağustos 2017 Salı 15:44

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen yayınladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Başkandan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Türkmen mesajında, “ Aziz milletimizim yeniden doğuşunu simgeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren bu büyük destanın 95. Yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve gururu içerisindeyiz. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk Milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, milletin bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını ispat etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 30Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.