BELEDİYE OKUL BAHÇESİNİ ONARDI

31 Temmuz 2017 Pazartesi 15:55

Akçaabat Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle , Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi okul bahçesi onarıldı.

BELEDİYE OKUL BAHÇESİNİ ONARDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi işbirliği içeresinde çalışılarak Akçaabat’ın en köklü okullarından biri olan ve Akçaabat Lisesi olarak tanınan Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi bahçesinde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

Bakım ve onarım çalışmaları dâhilinde kış aylarında okulun bahçesinde oluşan çatlaklar, oyuklar ve deforme olan parkeler tamir edildi. Okulun ön bahçesinde var olan fidanlar bakıma alınarak yenilendi. Arka bahçesinde bulunan kanal sorunu giderildi.  Tüm bu çalışmalar ve daha fazlası yapılırken geçek Trabzon Büyükşehir Belediye personelleri gerekse Akçaabat Belediye personelleri çalışmaları takip ederek yerinde inceledi. Bakım ve onarım çalışmalarının ihtiyaç halinde devam edeceğinin sözünü veren ekiplere Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ali Baş teşekkür etti.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılına yapılan saha düzenlemeleriyle okulun hazır hale geldiğini dile getiren Müdür Yardımcısı Ali Baş, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda yetişmesi bizlerin asli görevidir. Hem okul içinde hem de okul bahçesinde gerçekleştirmek istediğimiz çalışmalarda Akçaabat Belediyesi ekip ve ekipmanlarıyla bize destek oldu. Okulumuzun bahçesinin düzenlenmesine katkı sağlayan ve emeği geçen başta Akçaabat Belediyesi olmak üzere Trabzon Büyükşehir Belediyesine ve tüm ekiplere 17 Şubat Anadolu Lisesi ailesi adına teşekkür ediyorum.

lll.jpg