BELEDİYEDEN KADINLAR PAZARINDA ÇORBA İKRAMI

05 Aralık 2018 Çarşamba 11:57

Akçaabat Belediyesinin Akçaabat (Kadınlar) Pazarında yaptığı ücretsiz çorba ikramı vatandaşın içini ısıtırken, yapılan bu uygulama vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

Belediyeden Kadınlar Pazarında Çorba İkramı

İlçemizde her salı günü kurulan bölgemizin en büyük pazarlarından olan Akçaabat (Kadınlar) Pazarında; yöremizde yetişen sebze-meyve ve hayvansal gıdaların satışını yapan vatandaşlarımıza, geçen ay başlatılan yeni uygulama ile her salı günü pazarın uygun yerinde açılan stantta çorba ikramı yapılıyor.

Sabahın erken saatlerinde tezgahlarını açmak için gelen vatandaşlarımız, belediyenin çorba ikramı için Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e teşekkür ettiler.