BELEDİYEDEN MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI

22 Kasım 2018 Perşembe 14:06

Akçaabat belediyesi tarafından 17-25 Kasım 2018 tarihleri arasında kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Erol Günaydın Sanat Merkezinde konferans verildi.

BELEDİYEDEN MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI

‘Peygamberimiz ve Gençlik’ konulu konferansa Trabzon Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Selim Demirci’nin konuşmacı olarak katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta Peygamber Efendimizin (s.a.v) gençlere yaklaşımını anlatan kitap hediye edildi.

Program sonunda ilçe Müftüsü Ramazan Tekin, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Ali Güngör, Dr. Selim Demirci’ye plaket takdim etti.