CUMHURİYET COŞKUSU ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI

28 Ekim 2018 Pazar 14:14

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. Yıldönümü kutlama programı Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle düzenlendi.

CUMHURİYET COŞKUSU ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI

Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Çelenk Sunma Töreniyle Başladı

Düzenlenen programa Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Osman Nuri Ekim,  İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Selçuk, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Özeren , STK Temsilcileri, siyası parti temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Pazartesi  günü 09.45’te A.Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu önünden başlayacak olan kortej yürüyüşü ve ardından Atatürk Alanında yapılacak olan törenle devam edecek.

b1-001.jpg

b2-001.jpg