DOĞALGAZ YATIRIM PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ

13 Mart 2018 Salı 11:05

DOĞALGAZ YATIRIM PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Aksa Karadeniz Dağıtım Anonim Şirketi tarafından Akçaabat ilçe geneline yapılacak olan doğalgaz projesi görüşüldü.  Bu kapsamda şirket müdürü Mehmet Salih Ayaydın ve yatırım şefi Hasan Koç, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret ettiler.

Yetkililer ziyaret kapsamında, Akçaabat için hazırlanan 2018 yılı doğalgaz yatırım planı hakkında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e proje sunarak bilgi verdi.

Belediye Başkanlık makamında yapılan toplantıda projeyi inceleyen Başkan Türkmen, Aksa Karadeniz Dağıtım A.Ş tarafından şehir içinde devam eden doğalgaz çalışmamalarının bir an önce tamamlanmasını ve akabinde şehrin diğer kısımlardaki doğalgaz çalışmalarının da başlamasını istedi.