DUYARLI VATANDAŞTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

31 Ağustos 2018 Cuma 14:17

Akçaabat’ta bir vatandaş, Atatürk Parkı’nda bulduğu para çantasını Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etti.

DUYARLI VATANDAŞTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Akçaabat’ta bir vatandaş, Atatürk Parkı’nda bulduğu para çantasını Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etti.

Öğle saatlerinde Atatürk Parkı’nda para çantasını bulan duyarlı vatandaş Reşit S. örnek bir davranış sergiledi. Bulduğu çantayı inceleyen duyarlı vatandaş içinde bir miktar para olduğunu görünce düşürülmüş olduğunu düşünerek vakit kaybetmeden Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne giderek durumu anlattı, ardından sahibine verilmek üzere para çantasını tutanak karşılığında zabıta ekiplerine teslim etti. Cüzdanı kayıt altına alarak teslim alan Zabıta ekipleri cüzdanın sahibinin bir an önce bulunabilmesi için çalışmalara başladı.

1-010.gif