MECLİS GÜNDEMİ

26 Eylül 2018 Çarşamba 08:17

EKİM AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2018 Yılı Ekim Ay’ı toplantısını yapmak üzere 01/10/2018 Pazartesi günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. 2019 Yılı Performans Programının Görüşülmesi.
  2. 2019 Mali yılı bütçesinin görüşülmesi.
  3. Belediyemiz 2019 Yılı Gelir Tarifesinin görüşülmesi.
  4. İlçemiz Çamlıca Mahallesinde yapılacak 2/B Kadastro çalışmalarında, Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere 3 (üç) asil, 3 (üç) yedek toplam 6 (altı) bilirkişinin belirlenmesi.
  5. İlçemiz Kirazlık Mahallesinde yapılacak 2/B Kadastro çalışmalarında, Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere 3 (üç) asil, 3 (üç) yedek toplam 6 (altı) bilirkişinin belirlenmesi.
  6. İlçemiz Yenimahalle Mahallesinde yapılacak 2/B Kadastro çalışmalarında, Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere 3 (üç) asil, 3 (üç) yedek toplam 6 (altı) bilirkişinin belirlenmesi.
  7. İlçemiz Derecik Mahallesi 109 ada 145 nolu parseldeki Kuran Kursu binasının çatısında yapılmak istenen tadilat talebinin görüşülmesi.
  8. Yeni Gelen İmar Tadilatlarının görüşülmesi.
  9. Mülga Akçaköy Mahallesine bağlı olan mülga Ovacık Mahallesinin yeniden mahalle olarak tescil edilmesi talebinin görüşülmesi.
  10. Arpacılı Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin, Belediyemiz mülkiyetindeki Arpacılı Mahallesi 328 nolu parselin derneklerine devredilmesi talebinin görüşülmesi.
  11. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.
  12. Bazı Memur kadroları üzerinde derece değişikliği yapılmasının görüşülmesi.