EMLAK VERGİSİNDE 2.TAKSİT İÇİN SON GÜN 30 KASIM

06 Kasım 2018 Salı 14:27

2018 Yılına Ait Emlak, Çevre Temizlik, ilan ve Reklam Vergisi 2. Taksit ödemeleri 30 Kasım Cuma günü Mesai bitiminde sona erecektir.

EMLAK VERGİSİNDE 2.TAKSİT İÇİN  SON GÜN 30 KASIM

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

2018 yılına ait Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2.Taksit ödemeleri başlamış olup, 30 Kasım Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir.

2018 yılı ile varsa geçmiş yıllara ait Emlak, Çevre, Temizlik ve İlan ve Reklam Vergisi borcu bulunan vatandaşlarımızın cezai duruma düşmemeleri için ödemelerini Belediyemiz Gelir Müdürlüğüne bağlı Tahsilat Şefliği ile Nefsipulathane Mahallesi Hamam Çimeni Çarşısı 1. Katında   bulunan belediyemize ait ek hizmet binamızdaki tahsilat veznelerine yapabilirler.

Ayrıca mükelleflerimiz belediyemize olan her türlü borçlarını Akçaabat Belediyesine ait Wep sitemizdeki e-belediye bölümünden kredi kartı ile ödeyebileceği gibi Halkbank ATM’lerinden de  7/24 ödeyebilecektir.

Önemle duyurulur.