MECLİS GÜNDEMİ

28 Ağustos 2018 Salı 15:16

EYLÜL AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2018 Yılı Eylül Ay’ı toplantısını yapmak üzere 03/09/2018 Pazartesi günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. Mülga Doğanköy Belediye Meclisinin 05/01/2011 tarih ve 07 sayılı kararının yeniden değerlendirilmesi hususunun görüşülmesi.
  2. Yeni Gelen İmar Tadilatlarının görüşülmesi
  3. Yıldızlı Mahallesi (Mavra Bölgesi) 1/1000 ölçekli imar planına yapılan itirazların görüşülmesi.
  4. Oral ÖZTÜRK’ın İlçemiz Işıklar Mahallesi 317 ada 1 nolu parseli (İmar Barışı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen Yapı Kayıt Belgesi sonrası) satın alma talebinin görüşülmesi
  5. İlçemiz Yaylacık Mahallesi 388 ada 3 parsel nolu parselde Fırın Faaliyetli İşyeri açma talebinin görüşülmesi.
  6. Cadde, sokak vb. isim verilmesi taleplerinin ve komisyondan gelecek konuların görüşülmesi.