MECLİS GÜNDEMİ

23 Ağustos 2017 Çarşamba 11:41

EYLÜL AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2017 Yılı Eylül Ay’ı toplantısını yapmak üzere 05/09/2017 Salı günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.
  2. Yeni Gelen İmar Tadilatlarının görüşülmesi.
  3. İlçemiz Acısu Mahallesi ile Kuruçam Mahallesi sınırının yeniden düzenlenmesi talebinin görüşülmesi.
  4. İlçemiz Akçakale Mahallesi, F43D16D1A pafta, 194 ada ve 1 nolu parseldeki binanın çatısında yapılmak istenen tadilat çatı projesinin görüşülmesi.
  5. İlçemiz Cevizlik Mahallesinde; 3402 Sayılı Kadastro Kanunu’nun 22/a maddesine göre yapılacak kadastro çalışmalarında görev yapmak üzere 6 (altı) adet bilirkişinin belirlenmesinin görüşülmesi.
  6. Ümit ÖZYURT’un Akçaabat İlçe sınırları içerinde kurmak istediği Toplama Ayırma Tesisi ile ilgili izin talebinin görüşülmesi.
  7. Belediyemiz Meclis Üyesi Abdullah ERTEM’in eşi ile birlikte kendi imkanlarıyla yurtdışına çıkış izninin görüşülmesi.
  8. Söğütlü Atletizm Sahası Arkası Dolgu Amaçlı İmar Planı teklifinin görüşülmesi.
  9. Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen Uçarsu Mahallesi 180 ada, 1 parselin devir talebinin görüşülmesi.