GENÇLERİN GÖZDESİ SPOR MERKEZİ

11 Mayıs 2018 Cuma 13:48

Akçaabat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak gençlerin ve spor yapmak isteyenlerin hizmetine sunulan Gençlik ve Spor Merkezi özellikle gençlerin gözdesi olmuş durumda.

GENÇLERİN GÖZDESİ SPOR MERKEZİ

İlçede tek olma özelliğinin yanında her kesime hitap etmesi, spor yapmak isteyen gençlere, kadınlara ve okul öğrencilerine donanımlı bir salonda hizmet vermesiyle spor başta olmak üzere birçok branşta gençlere yeni bir dünyanın kapılarını aralamaya devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Merkezi, spor salonu bulunmayan okullara da kapılarını açan Gençlik ve Spor Merkezi, öğrencilere burada çalışma imkanı sunarken okulların müsabakalarına da ev sahipliği yapıyor. Buna örnek olarak Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi ve Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Hentbol karşılaşması tam donanımlı olan Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.