HALK PAZARI HER HAFTA TAZYİKLİ SUYLA YIKANIYOR

14 Eylül 2017 Perşembe 12:47

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri halk pazarını her hafta tazyikli suyla temizliyor.

HALK PAZARI HER HAFTA TAZYİKLİ SUYLA YIKANIYOR

Haftanın her Salı günü halk pazarında üreticiler ve kadınlar peynir, tereyağı, süt, çeşitli meyve ve sebze gibi birçok ürün satıyor.

Genel çevre temizliğini korumak ve kirliliği ortadan kaldırmak için Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri her hafta halk pazarı gününden bir sonraki gün pazarda satılan ürünlerden artakalan tozu, çamuru ve benzeri atıkları gerek süpürerek gerekse tazyikli suyla tüm alanı yıkayarak temizliyor.

Bunun yanı sıra ara sokaklar ve dükkân önlerini de yıkayan Temizlik işleri ekipleri vatandaşların takdirini topluyor.

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, tüm bunlara ek olarak 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazırlık yapan okulların bahçelerini de tazyikli suyla temizleyerek yıkıyor.