MECLİS GÜNDEMİ

24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:15

HAZİRAN AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2017 Yılı Haziran Ay’ı toplantısını yapmak üzere 01/06/2017 Perşembe günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. İlçemiz Ağaçlı Mahallesi ile Meşeli Mahalleleri sınırının yeniden düzenlenmesi talebinin görüşülmesi.
  2. Belediyemiz Memur Kadrosu üzerinde derece değişikliği yapılması.
  3. İlçemiz Yıldızlı Mahallesi 101 ada, 89 nolu parseldeki binanın çatısında yapılmak istenen tadilatın görüşülmesi.
  4. İlçemiz Söğütlü Mahallesi 178 ada, 24 nolu parseldeki Özel Lise Alanı ile 179, ada, 25 nolu parseldeki Özel Eğitim Alanında yer alan ruhsatlı okul binaları arasında yapılmak istenen köprü talebinin görüşülmesi.
  5. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.