KARADAĞ TURİZM MERKEZİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

14 Kasım 2017 Salı 15:44

Akçaabat Karadağ Turizm Merkeziyle ilgili Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşların yöneticilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.

Karadağ Turizm Merkezi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Akçaabat Ortamahalle’de gerçekleştirilen toplantıya Vali Yavuz’un yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Birdal Öztürk ile ilgili kurum yöneticileri katıldı.

Toplantıda Akçaabat Karadağ Turizm merkeziyle ilgili sunum yapılırken, ilçenin diğer turizm potansiyelleri de gündeme alınarak değerlendirildi.