MECLİS GÜNDEMİ

26 Ekim 2018 Cuma 08:12

KASIM AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2018 Yılı Kasım Ay’ı toplantısını yapmak üzere 01/11/2018 Perşembe günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Abdullah ERTEM

Belediye Başkanı V.

GÜNDEM :

1. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz 2019 Yılı Gelir Tarifesinin görüşülmesi.
  2. Mali Hizmetler Müdürlüğünün 2018 Mali Yılı Bütçesinde Aktarma Yapılması talebinin görüşülmesi.
  3. Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Fındıklı Mahallesi 109 ada 10 nolu parselin satılması için yapılan talebin görüşülmesi.
  4. Yeni Gelen İmar Tadilatlarının görüşülmesi.
  5. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.