MECLİS GÜNDEMİ

26 Ekim 2017 Perşembe 15:17

KASIM AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2017 Yılı Kasım Ay’ı toplantısını yapmak üzere 01/11/2017 Çarşamba günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. Akçaabat-Söğütlü-Yıldızlı Karayolu ile Yaylacık Mahallesi 174 ada 44 nolu parsel arasında kalan kısmın yapılacak imar planı kapsamında ihdas edilerek değerlendirilmesi talebinin görüşülmesi.
  2. İlçemiz Yıldızlı Mahallesi, 115 ada ve 1 nolu parseldeki binanın çatısında yapılmak istenen tadilat çatı projesinin görüşülmesi.
  3. Belediyemiz mülkiyetindeki İlçemiz Mersin Mahallesi 101 ada 8 parsel nolu taşınmazın bitişik parsel sahibi tarafından satın alınması talebinin görüşülmesi.
  4. İlçemiz Dürbinar Mahallesi 124 ada, 11 nolu parselin kamulaştırılarak bedelinin ödenmesi talebinin görüşülmesi.
  5. Belediyemiz Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2018 Yılı Gelir Tarifesinin görüşülmesi.
  6. Doğalgaz çalışmalarında bozulan yol kaplamaları ile ilgili görüşme.
  7. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.