KAYIP CÜZDAN SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

31 Ağustos 2018 Cuma 15:39

Atatürk Parkı’nda Reşit S.’nin bularak Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim ettiği içi para dolu cüzdan, sahibine teslim edildi.

KAYIP CÜZDAN SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Kayıp cüzdanın sahibinin bulunması için harekete geçen Zabıta ekipleri Belediye hoparlöründen anons verdi. Cüzdanını kaybettiğini fark eden Asiye H. vakit kaybetmeden Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne geldi. Çeşitli incelemeler sonucunda cüzdanın sahibi olduğu belirlenen Asiye H.’a tutanak karşılığında cüzdanı teslim edildi.

Emekli maaşını çektiğini ve kaybettiğini fark edince endişeye kapıldığını belirten Asiye H., cüzdanı bulup zabıta ekiplerine teslim eden duyarlı vatandaş Reşit S.’ya ve Akçaabat Belediyesi Zabıta ekiplerine teşekkür etti.

1-011.gif

2-008.gif