KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI

05 Şubat 2018 Pazartesi 10:52

Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu aylık toplantısını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda yaptı.

KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI

Toplantıda; Akçaabat'ın Kurtuluşunun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında yapılan hazırlıklar Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu tarafından kurul üyeleri ile paylaşıldı.

2017 yılında yapılan tüm Kültür ve Sanat faaliyetlerinin kitaplaştırılması ve 2018 yılında yeni bir sempozyum yapılması da kurul üyelerince kararlaştırıldı.

Kurul toplantısına; Ahmet Yalçın Çilingiroğlu, Mehmet Salih Köse, Mustafa Yazıcı, İsmail Topal, Sebahattin Şentürk, Kadir Topal, Ekrem Kutlu, Osman Özer, M. Salih Atadinç, İsmail Sağlam, Yılmaz Topal, Yusuf Hocaoğlu, Turhan Bektaşoğlu ve H. Sami Kara katıldı.