MECLİS GÜNDEMİ

23 Şubat 2018 Cuma 09:56

MART AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2018 Yılı Mart Ay’ı toplantısını yapmak üzere 01/03/2018 Perşembe günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. Belediyemiz Meclisinin 01/02/2018 tarih ve 16 Sayılı Meclis Kararı ile kurulmasına karar verilen Belediyemize ait Şirket isminde düzeltme yapılması hususunun görüşülmesi.
  2. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kurulması ve Muhtarlık İşleri Müdürü Kadro İhdasının yapılmasının görüşülmesi.
  3. TEDAŞ Çoruh Bölge Müdürlüğünün 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanunu 30. Maddesi uyarınca; Belediyemiz Mülkiyetindeki İlçemiz Söğütlü Mahallesi 396 ada, 104 parsel nolu taşınmazı devir alma talebinin görüşülmesi.
  4. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.