MECLİS GÜNDEMİ

25 Nisan 2018 Çarşamba 11:52

MAYIS AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2018 Yılı Mayıs Ay’ı toplantısını yapmak üzere 02/05/2018 Çarşamba günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. 2017 Mali Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi.
  2. Memur Kadro İhdas Taleplerinin görüşülmesi.
  3. İlçemiz Derecik Mahallesinde yapılacak Kadastro çalışmaları kapsamında, kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere 3 asil ve 3 yedek Bilirkişinin belirlenmesi.
  4. İlçemiz Dörtyol Mahallesinde yapılacak Kadastro çalışmaları kapsamında, kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere 3 asil ve 3 yedek Bilirkişinin belirlenmesi.
  5. İlçemiz Söğütlü Mahallesi 444 ada, 1 parselle ilgili binada kapalı çıkma yapılması talebinin görüşülmesi.
  6. İlçemiz Acısu Mahallesinde sokak ismi verilmesi talebinin görüşülmesi.
  7. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.