MİNİK FATMANUR’DAN BAŞKAN TÜRKMEN’E ZİYARET

04 Eylül 2018 Salı 13:32

Hayvan sevgisiyle insanlığa ders veren Minik Fatmanur, ailesiyle birlikte Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret etti.

MİNİK FATMANUR’DAN BAŞKAN TÜRKMEN’E ZİYARET

Ziyaret esnasında hayvan sevgisi ile ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Türkmen, “ Fatmanur’un bu güzel davranışını gazetelerden gördüm ve kendisiyle bizzat görüşerek tebrik etmek istedim. Bu asil davranışı sergileyen Fatmanur kızımızı ailesiyle irtibat kurarak Belediye'ye davet ettik. Hayvan sevgisi; bireylerin kişisel gelişimine büyük katkı sağlar. Hayvanları seven; insanları da doğayı da sever; iyilikten yana olur. İnsanlar ve hayvanlar kısacası tüm canlılar yaşamı, dünyayı, paylaşarak yaşamalıyız. Çünkü insanları yaratan Yüce Allah hayvanları da yaratmıştır. Onlara sevgi ve şefkatle yaklaşmalıyız. Yüreği sevgi dolu küçük kızımızın hayvanlara karşı bu şefkatli davranışı da hayvanlara eziyet edenlere ders olsun. Küçük kızımızı ve onu yetiştiren ailesini bu örnek davranışları için tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, bu yıl okula başlayacak olan Minik Fatmanur’a çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Küçük Kızın Hayvan Sevgisi

Önceki günlerde 6 yaşındaki Fatmanur Bektaşoğlu'nun yol üzerinde yaralı halde gördüğü yavru kediye, yardım etmeye çalışıp, gözyaşı döktüğü anlara ilişkin görüntüler, gazetelere ve tv kanallarına konu olmuştu.

Henüz 6 yaşında olan ve karşılaştığı her hayvanla sevgi bağı geliştiren minin Fatmanur’un hayvan sevgisi herkesi kendine hayran bıraktı.

Yol üzerinde yaralı halde gördüğü yavru kediye yardım eden Minik Fatmanur’un bu davranışı ‘İnsanlık Ölmemiş’ dedirtti.

1-015.gif

2-012.gif