MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TÜRKMEN’E SÜRPRİZ ZİYARET

29 Ocak 2018 Pazartesi 15:21

Akçaabat Cumhuriyet Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri olan Ömer Faruk Boz ve Sude Milli, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e makamında sürpriz bir ziyarette bulundular.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TÜRKMEN’E SÜRPRİZ ZİYARET

Öğrencilerin ziyaretinden son derece memnun kaldığını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Öğrencilerimize her zaman belediyemizin kapıları açıktır, istedikleri zaman ziyaretimize gelebilirler." dedi.

Belediye olarak eğitime desteğimiz artarak devam edecek diyen Başkan Türkmen, "En iyi yatırım geleceğe, yani çocuklarımıza yapılan yatırım olduğunu çok iyi biliyoruz." şeklinde konuştu.

Öğrencilerle tek tek ilgilenerek dersleri ve okulları hakkında bilgiler alan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Öğrencilerimizin istekleri her zaman bizim için ilk sıradadır, değerli öğrencilerimizin ziyareti beni ziyadesiyle memnun etti. Kendilerine nazik ziyaretleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum." dedi.