MİNİKLERDEN BAŞKAN TÜRKMEN’E ZİYARET

20 Aralık 2018 Perşembe 17:05

Akçaabat A. Fazıl Ağanoğlu İlkokulu 1 ve 4. Sınıf öğrencileri Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i ziyaret ettiler.

MİNİKLERDEN BAŞKAN TÜRKMEN’E ZİYARET

Gerçekleştirilen ziyaret, ilçemize Afganistan, İran ve Suriye gibi ülkelerden gelerek yerleşen ailelerin ve çocuklarının ihtiyaç durumunda başvurabilecekleri kurum ve kuruluşları öğretmek amacıyla yapıldı. Bu kapsamda hastane, zabıta, belediye ve emniyet müdürlüğü gibi kamu kurumları yabancı ülkelerden gelen çocuklara tanıtıldı.

Miniklerle bir süre sohbet eden Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.