MECLİS GÜNDEMİ

26 Mart 2018 Pazartesi 13:43

NİSAN AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2018 Yılı Nisan Ay’ı toplantısını yapmak üzere 02/04/2018 Pazartesi günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. Belediyemiz Encümeninde görev yapmak üzere Belediyemiz Meclis Üyeleri arasından 3 (Üç) Üyenin seçiminin yapılması.
  2. Belediyemiz İmar Komisyonunun görev süresinin belirlenmesi ve üye seçiminin yapılması.
  3. Belediyemiz Plan ve Bütçe Komisyonunun görev süresinin belirlenmesi ve üye seçiminin yapılması.
  4. Belediyemiz Çevre Komisyonunun görev süresinin belirlenmesi ve üye seçiminin yapılması.
  5. Belediyemiz Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunun görev süresinin belirlenmesi ve üye seçiminin yapılması.
  6. Belediyemiz 2017 Mali Yılı faaliyet raporunun görüşülmesi.
  7. Denetim raporunun okutularak Belediyemiz Meclisinin bilgilendirilmesi.
  8. İlçemiz Ambarcık Mahallesi ile Acısu Mahallesi sınır hattının yeniden düzenlenmesi talebinin görüşülmesi.
  9. Büyükşehir yapılanmasından önce Mülga Dörtyol Belediyesine bağlı olan mülga Erikli Mahallesinin yeniden mahalle olarak tescil edilmesi talebinin görüşülmesi.