MECLİS GÜNDEMİ

26 Aralık 2017 Salı 07:41

OCAK AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2018 Yılı Ocak Ay’ı toplantısını yapmak üzere 02/01/2018 Salı günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. Denetim Komisyonu Üyelerinin Seçimi.
  2. Belediyemize ait menkul ve gayrimenkullerin, şartlı bağışların tahsil edilen vergilerin, harçların, kamu hizmetinde fiilen kullanılan malların, mallardan elde edilen gelirlerin, bankadaki paraların, İller bankasından gelen Kanuni payların ve diğer tüm gelirlerinin 2018 mali yılı için Kamu hizmetine tahsisinin görüşülmesi.
  3. Sarıtaş Mahallesinde Sokak isminin belirlenmesinin görüşülmesi.
  4. İlçemiz Nefsipulathane Mahallesinde bir Sokağa “Kudüs” isminin verilmesi talebinin görüşülmesi.
  5. Belediyemiz Meclisinin 07/07/2017 tarih ve 110 Sayılı Kararı ile oluşturulan Komisyona İsim verilmesi hususunun görüşülmesi.
  6. 2017 yılında çalıştırılıp, 2018 yılında da çalıştırılması uygun görülen tam zamanlı sözleşmeli personeller ile 2018 yılında alınması düşünülen sözleşmeli personellerin net maaşlarının belirlenmesinin görüşülmesi.
  7. Zabıta Personelinin 2018 yılı maktu mesailerinin belirlenmesinin görüşülmesi.
  8. Yeni Gelen İmar Tadilatlarının görüşülmesi.
  9. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.