29 Kasım 2018 Perşembe 14:10

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Çocuklara Sinema Etkinliği.

ÖĞRENCİLER SİNEMA İLE BULUŞTU

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Çocuklar için Gezen Sinema Etkinliği; ülkemizde sinema salonu olmayan il ve ilçelerdeki öğrencilere sinema filmi izlettirmek amacıyla yapılmakta.

Bu doğrultuda, belediyemiz öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında 750 öğrenciyi sinema ile buluşturdu.

Kültürel yönden öğrencilerin gelişimine katkı sağlaması amacıyla gerçekleştirilen Gezen Sinema Etkinliğinde öğrenciler çeşitli filmleri severek izlediler.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’de öğrencileri yalnız bırakmayarak onlarla beraber film öncesi sohbet etti. Öğrenciler filmleri ilgiyle izlerken, kendilerine sinema keyfini yaşatan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e teşekkür ettiler.

Öğrencilere, Belediye tarafından patlamış mısır ve su ikram edildi.

ÖĞRENCİLER SİNEMA İLE BULUŞTU

Öğrencilere, Belediye tarafından patlamış mısır ve su ikram edildi.