MECLİS GÜNDEMİ

29 Ocak 2018 Pazartesi 07:14

ŞUBAT AYI MECLİS GÜNDEMİ

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz Meclisi 2018 Yılı Şubat Ay’ı toplantısını yapmak üzere 01/02/2018 Perşembe günü saat 14.00’de toplanarak aşağıda gündemde yazılı maddeler için karar verecektir.

İlan olunur.

Şefik TÜRKMEN

GÜNDEM :

1. Belediyemiz bünyesinde Şirket Kurulması ve Sermaye Katılım miktarının belirlenmesinin görüşülmesi.
  2. Şinik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı için 4 (dört) asıl 4 (dört) yedek üye seçiminin yapılmasının görüşülmesi.
  3. Konya ili Beyşehir Belediyesi ile kardeş belediye olunması hususunun görüşülmesi.
  4. Belediyemiz Mülkiyetindeki İlçemiz Salacık Mahallesi 112 ada, 14 nolu parselin komşu parsel sahiplerince satın alınma taleplerinin görüşülmesi.
  5. Yapı Ruhsatlarının yenilenmesi için hesaplanan ruhsat yenileme ücretinin haricinde; amacı farklı ruhsat düzenlemelerinde (isim değişikliği, müteahhit değişikliği, yapı denetim şirketi değişikliği vb.) ücret tarifesinin düzenlenmesinin görüşülmesi.
  6. Eğimli arsalarda planlanan bina projelerinde; açığa çıkan katlarda iskan şartlarının sağlanması koşulu ile ticari amaçlı kullanımlarının alt katında da konut yapılabilmesi hususunun görüşülmesi.
  7. İmar Komisyonundan gelen dosyaların görüşülmesi.
  8. Yeni gelen imar tadilatlarının görüşülmesi.